ME-foreldrenes forening

ME-foreldrene er en brukerorganisasjon for foreldre og pårørende til barn og unge med ME, Myalgisk Encefalomyelitt – og for de unge selv. Her finner du informasjon om selve foreningen ME-foreldrene. Klikk deg inn på sidene under for å få vite mer – og meld deg gjerne inn!

Sammen for MEsyke barn og unge

ME-foreldrene ønsker velkommen medlemmer som er berørt av ME, uavhengig av alder på den/de syke. Fokuset på de under ca 26 år skyldes at mange som blir syke som barn og unge har utfordringer som ikke rammer voksne (på samme vis).

Medlemskap og innmelding

Medlemsfordeler

ME-foreldrenes brosjyre (Vi gjør oppmerksom på at vi har valgt å ikke videreføre avtalen med advokatfirmaet Advisio. Dette vil bli endret når vi oppdaterer brosjyren.)

Vedtekter for ME-foreldrene (PDF, oppdatert 2020)

Kort om bakgrunnen for foreningen ME-foreldrene kan du lese på velkomstsiden vår:
– Et mangeårig opplysningsprosjekt

Her finner du alle formelle brev, høringssvar etc som er sendt av foreningen, i tillegg til de som er sendt i fellesskap fra pårørende til ME-syke barn og unge. 

.

Pårørendealliansen

Fra oktober 2021 er ME-foreldrene med i Pårørendealliansen. Pårørendealliansen «er en frittstående paraplyorganisasjon som skal synliggjøre pårørende og familieomsorgens utfordringer, uavhengig av hvem man er pårørende til. Organisasjonen er en aktiv pådriver i utformingen av pårørendepolitikk i Norge på vegne av alle pårørendegrupper.» Dette er viktig arbeid, som kommer både pårørende og de som er syke til gode. 

Kortlenke til denne siden: http://wp.me/P3VLNe-1P

Reklame

14 svar til ME-foreldrenes forening

 1. Nei, vi gir IKKE opp. Vi henger i stroppen, kjemper og står på for verdier som ikke kan måles i all verdens penger ❤

 2. Jeg vil virkelig si all mulig respekt og ære til ME-mammaene! Tenk å stå slik i livets hardeste kamper med motvind fra alle kanter og likevel klare å få dagene og livet til å henge sammen på et vis. ❤
  Veldig flott jobba med de brevene dere har laget! Det er klart det gjør inntrykk når man får et så saklig og velinformert dokument fra en større gruppe pårørende.

  • @snurre007 sier:

   Tusen takk, Cat! Jeg skal bringe den tilbakemeldinga til hele gruppa. Det er godt med alle som ser og verdsetter de kampene vi kjemper nærmest til enhver tid. Derfor var det også på tide med en blogg som viser litt mer at dette. Og så må jeg få takke deg – jeg lærer masse av bloggen din! 🙂

 3. TanteLappe sier:

  Dere gjør en fantastisk jobb!
  Takk.

 4. melivet sier:

  Dere er fantastiske! Tusen takk for alt dere bidrar med ❤

 5. Tilbaketråkk: Har du fått stans eller avslag på forlengelse av AAP? | ME-foreldrene

 6. Tilbaketråkk: Norske og internasjonale biomedisinske ME konferanser, seminarer og markeringer – ToTo NeuroImmunologisk Kurativ Behandling

 7. Tilbaketråkk: Monarkiske lands biomedisinske ME konferanser, seminarer og markeringer – ToTo NeuroImmunologisk Kurativ Behandling

 8. Gått inn som støttemedlem.
  Dere gjør en god og viktig jobb

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..