Juleønske til familie og venner

Med et gjensyn med denne posten, ønsker vi alle våre medlemmer og lesere en best mulig jul, og et helsemessig godt nytt år!

ME-foreldrene

Kjenner du noen med ME så er du nok vant til hendelser som avlysninger i siste liten, forsentkomminger, mangel på invitasjoner hjem til dem og passivitet i de fleste sammenhenger. Kanskje irriterer du deg litt over dette også?

Nå som jula nærmer seg, har vi en bønn til dere som forhåpentligvis får møte et familiemedlem eller en venn med ME i forbindelse med jula:

juletallerken-fra-meny-no– Vær så snill å godta det du kanskje ikke kan forstå. Når en ME-syk kommer til et juleselskap eller lignende, så skal du være klar over at det i seg selv er en bragd for en med ME.

– Dropp «artige» kommentarer om å komme sent og gå tidlig; om å ikke delta på samme vis som de andre på samme alder; om å ikke «gidde» å hjelpe til med å dekke eller ta av bordet.

Slike kommentarer sårer, for de har ingen annen…

Vis opprinnelig innlegg 245 ord igjen

Om ME-foreldrene

ME-foreldrene drives av foreldre til barn og unge med ME. Vi samarbeider om å øke innsikt og forståelse for vår og våre barns situasjon. Støtter biomedisinsk ME-forskning. Vi har nylig stiftet foreningen ME-foreldrene, og vil åpne for innmelding i løpet av kort tid. Du finner oss på facebook.com/ME-foreldrene og på Twitter som @MEforeldrene. Les mer under «Om oss» og «Hjem».
Dette innlegget ble publisert i ME. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..