Gratulerer med morsdagen!

Kjære vakre ME-mamma,

du uendelig vakre og sterke menneske. I dag er en fin dag å hylle deg selv. Rose deg selv, beundre deg, fremsnakke deg, og gi deg selv anerkjennelse. Virkelig gi en lang takketale til deg selv. Tenk på hva du har holdt ut og tålt. Tenk på styrken du har. Kjærligheten til ditt barn og din familie. Alt du har båret og stått i. All hjelpen du har gitt. Ensomheten i alle utfordringene. Å holde ut måneder og år, til og med uutholdelige minutter og sekunder. Livet som ME-mamma er ikke et liv for pyser.

Det er ingen selvfølge at du har stått roser-morsdagenoppreist i stormen. Vi mennesker er skjøre. Vi kan knekke. Vi kan faktisk det.

Men i dag er en fin dag til å takke deg selv. Takk deg med kjærlige ord. Fortell deg selv hvor hardt du har jobbet. Og at du fortjener all verdens respekt og kjærlighet. Ikke spar på superlativene i dag. Se for deg at du gir deg selv verdens beste klem, full av takknemlighet og beundring.

Gratulerer med dagen!

Av Løvemamma

Reklame

Om ME-foreldrene

ME-foreldrene drives av foreldre til barn og unge med ME. Vi samarbeider om å øke innsikt og forståelse for vår og våre barns situasjon. Støtter biomedisinsk ME-forskning. Vi har nylig stiftet foreningen ME-foreldrene, og vil åpne for innmelding i løpet av kort tid. Du finner oss på facebook.com/ME-foreldrene og på Twitter som @MEforeldrene. Les mer under «Om oss» og «Hjem».
Dette innlegget ble publisert i ME. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..