Skoene

I anledning ‪#‎MillionsMissing‬ deler vi denne vakkervonde teksten på nytt.
Vi er mange som venter på at skoene til barna våre skal tas i bruk igjen.

ME-foreldrene


Skoene på dørmatta. De stod der så lenge at jeg ikke ville huske hvor lenge. Ensomme, forlatt, ventende… Hver gang jeg gikk ut gjennom døra så jeg skoene og gråt innvendig. Jeg flyttet dem aldri. De skulle stå der selv om det kostet å se dem. Flere ganger hver dag så jeg dem, alltid på samme sted. Å ta dem bort var umulig. Jeg rørte dem aldri.


Kollasje-skoene
En dag skulle skoene tas i bruk igjen. Skoene var symbolet på livet som hadde stoppet opp. Skoene var også symbolet på at livet skulle starte igjen.

Jeg ventet. Ventet. Ofte kjente jeg kvalmen når jeg så skoene. Han som eide skoene var på rommet. I mørket, i stillheten. Han hadde ikke rom for å tenke på skoene. Han greidde bare å være. I den forferdelige sykdommen som stengte ute alt liv, alt lys, all lyd, all lykke. Han var bare…

Vis opprinnelig innlegg 130 ord igjen

Om ME-foreldrene

ME-foreldrene drives av foreldre til barn og unge med ME. Vi samarbeider om å øke innsikt og forståelse for vår og våre barns situasjon. Støtter biomedisinsk ME-forskning. Vi har nylig stiftet foreningen ME-foreldrene, og vil åpne for innmelding i løpet av kort tid. Du finner oss på facebook.com/ME-foreldrene og på Twitter som @MEforeldrene. Les mer under «Om oss» og «Hjem».
Dette innlegget ble publisert i ME. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..