Skolestartblues

Denne uka starter skolen igjen etter ferien, og vi henter derfor fram Skolestartblues fra i fjor. Det eneste som ikke helt stemmer i år, er sommerværet.

Takk for at dere leser og deler!

ME-foreldrene

Det er august. Etter århundrets hittil mest fantastiske sommer er alle klare for hverdager og nye bøker. Skolestarttilbud i butikkene. «Skolestart»-artikler i avisene. Ny skolesekk og nye sko. Bokbind og matboks, den gamle er blitt for barnslig. Ungdommene suser forbi huset vårt om morgenen mens de brøler til hverandre slik gutter først i tenårene brøler når de sykler fort nedoverbakke og kjenner at de lever.

Inne hos oss lever vi også, men annerledes. Tiden går saktere hos oss. Vi har også hatt en fin sommer, hjemme, i hagen, med grillmat og sol. Vi lengter også litt etter hverdagene, men våre hverdager er ikke som andres.

©Gansem ©Gansem

For barn med ME er det slett ikke sikkert at det går å starte på skolen i august. Mange blir i bedre form om sommeren, og da er det lett å tro at NÅ, endelig går det oppover, nå kan barnet begynne å leve…

Vis opprinnelig innlegg 847 ord igjen

Om ME-foreldrene

ME-foreldrene drives av foreldre til barn og unge med ME. Vi samarbeider om å øke innsikt og forståelse for vår og våre barns situasjon. Støtter biomedisinsk ME-forskning. Vi har nylig stiftet foreningen ME-foreldrene, og vil åpne for innmelding i løpet av kort tid. Du finner oss på facebook.com/ME-foreldrene og på Twitter som @MEforeldrene. Les mer under «Om oss» og «Hjem».
Dette innlegget ble publisert i ME. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..