Kom mai, du skjønne, milde!

«Kom mai, du skjønne milde». I anledning morgendagen, legger vi ut denne på nytt.

ME-foreldrene

Høytider er tøffe saker når livet står stille, og mai er jo som en eneste lang høytid. Ekstra fridager, langhelger, 17. mai som er barnas festdag og russens høydepunkt … Grillsesongen starter, utepils – utebrus for de litt yngre – nye klær, forventninger om sommeren som nærmer seg …

foto: gansem foto: gansem

Mange av barna våre ligger mer eller mindre isolert hjemme. De av dem som er for syke til å makte å delta på skole og i litt sosialt liv treffer i beste fall en sjelden gang noen i familien, og en og annen forståelsesfull lege eller helsesøster. De som er «friske» nok til å komme seg ut, kanskje gå noen timer på skolen i løpet av uka, de klarer som regel ikke så mye mer enn akkurat det.

Barna våre trenger ro og lindrende behandling. Og beskyttelse fra sorg og tapsopplevelser. Det er tøft nå i mai. Da trenger…

Vis opprinnelig innlegg 639 ord igjen

Reklamer

Om ME-foreldrene

Bloggen ME-foreldrene drives av foreldre til barn og unge med ME. Vi samarbeider om å øke innsikt og forståelse for vår og våre barns situasjon. Støtter biomedisinsk ME-forskning. Du finner oss på facebook.com/ME-foreldrene og på Twitter som @MEforeldrene. Les mer under «Om oss» og «Hjem» (Sidene vil oppdateres fortløpende, da ME-mammaene som startet bloggen nylig har slått seg sammen med en gruppa ME-pappaer.)
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s