ME-fengselet

Stock image ID-100152424

Stock image ID-100152424

ME-fengselet er et fengsel med ca. 10-15000 innsatte i Norge. Hver og en har fått sin egen kropp som celle.

Her sitter ressurssterke mennesker i alle aldre innesperret, og felles for alle er at vi er uskyldig dømt. Noen er nettopp blitt satt inn, mens andre har vært her i over 25 år. Ingen vet hvor lenge de må sone eller om de i det hele tatt kommer ut igjen.

Men Nav og legene sier at nesten alle slipper ut igjen. Problemet er at vi ikke har sett så mange som har blitt løslatt.

Mange i samfunnet tror at vi har valgt å bli i dette fengselet. Sannheten er at hver og en lengter etter friheten. For oss er det frihet å kunne gå en tur uten å bli straffet for det. Det er å kunne gå i et bryllup uten å bli lagt på isolat i to uker etterpå. Og så videre og så videre.

Det som er positivt i dette fengselet, er at vi står sammen og støtter hverandre. Vi gir oss ikke og vi fortsetter å kjempe for frihet.

Jeg ønsker alle mine medfanger en fortsatt fin påske!

Av ME-syk mann

Red.anm: Også voksne menn rammes av ME, og her har en av dem lånt oss stemmen sin. Mange takk! Fengselet han beskriver, vil nok både unge og eldre ME-syke kjenne igjen.

Kortlenke for deling: http://wp.me/p3VLNe-Ag
Husk å oppgi kilde hvis du deler uten lenke.

 

Reklame

Om ME-foreldrene

ME-foreldrene drives av foreldre til barn og unge med ME. Vi samarbeider om å øke innsikt og forståelse for vår og våre barns situasjon. Støtter biomedisinsk ME-forskning. Vi har nylig stiftet foreningen ME-foreldrene, og vil åpne for innmelding i løpet av kort tid. Du finner oss på facebook.com/ME-foreldrene og på Twitter som @MEforeldrene. Les mer under «Om oss» og «Hjem».
Dette innlegget ble publisert i ME og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til ME-fengselet

  1. Johnny sier:

    Det føles noen ganger som et fengsel med denne sykdommen – jeg har jo så mange ting jeg skulle ønske jeg kunne gjøre og får nesten ikke gjort noe. Håper forskningen snart tar oss ett godt skritt framover så vi kan få behandling.

  2. Det føles virkelig som å være i fengsel ja!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..