Et glimt inn i mørket

KKrisner m hodelykt – Det er så mye vi ikke vet. Men hvis én blir bedre av å løpe opp på et fjell, da heier alle. Hvis 100 blir bedre av antibiotika, blir det avfeid som placebo. Hun sukker.

Les Aftenpostens oppslag «Et glimt inn i mørket».

Mange takk til familien Krisner som nok en gang stiller opp og gir de ME-syke et ansikt. Vi vet at det er svært krevende.

Familien er en av to familier i dokumentarfilmen Sykt Mørkt, som vises på Kino Victoria i Oslo mandag 12.5. og som kan streames i to døgn.

Billetter til visning/stream finner du på www.syktmorkt.no, og traileren til dokumentaren ligger her.

Kortlenke for deling: http://wp.me/p3VLNe-n0

Reklame

Om ME-foreldrene

ME-foreldrene drives av foreldre til barn og unge med ME. Vi samarbeider om å øke innsikt og forståelse for vår og våre barns situasjon. Støtter biomedisinsk ME-forskning. Vi har nylig stiftet foreningen ME-foreldrene, og vil åpne for innmelding i løpet av kort tid. Du finner oss på facebook.com/ME-foreldrene og på Twitter som @MEforeldrene. Les mer under «Om oss» og «Hjem».
Dette innlegget ble publisert i Dokumentar, Medieoppslag og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Et glimt inn i mørket

  1. hanneram sier:

    Dette er bare så forferdelig trist. Jeg gråt tårer i bøtter og spann, mens denne filmen rullet. Jeg gråt for de to sterke, tøffe menneskene som ofret så mye for å gi et blikk inn i deres verden. Jeg gråt for han jeg har liggende her hjemme hos meg selv. Og jeg gråt for alle de andre som ligger eller sitter rundt omkring i de 1000 hjem – både i Norge og i mange andre land. Men jeg tror at vi snart får se et håp for alle de ME-syke. Og jeg tror at mye av takken for det, da må sendes de som har våget å stå frem og stå på for denne tragiske men viktige saken ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..